Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: ۱۷ درصد فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی کشور از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران هستند. ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم،‌ افشین حراجی رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در جلسه دیدار با دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی و مدیران این واحد که صبح امروز با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به تاریخچه تأسیس و فعالیت‌های این دانشکده، گفت: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران شهریور 1365 تأسیس شد و هفتمین دانشکده دندانپزشکی کشور و اولین دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دانشکده 15 هزار و 200 مترمربع فضای آموزشی، اداری، درمانی و رفاهی در اختیار دارد، تصریح کرد: بر این اساس سرانه هر دانشجو 20 مترمربع است.

دکتر حراجی با بیان اینکه این دانشکده دارای 156 عضو هیأت علمی است، گفت: نسبت استاد به دانشجو در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یک به 7.6 است و این دانشکده در 33 سال فعالیت خود، 6 هزار و 100 فارغ‌التحصیل دکتری حرفه‌ای، 255 فارغ‌التحصیل دکتری تخصصی و 2 فلوشیپ، هزار و 65 فارغ‌التحصیل کاردانی پروتز، 530 فارغ‌التحصیل پرستاری دندان، 130 فارغ‌التحصیل کاردانی بهداشت دهان و 61 فارغ‌التحصیل کارشناسی ناپیوسته دندانپزشکی، تربیت کرده که شامل 17 درصد کل فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی کشور است.

طهرانچی: چشم‌انداز 1404 دانشگاه آزاد اسلامی، افق واقعی استدستورالعمل ارزیابی نمره آزمون زبان دانشجویان دانشگاه آزاد ابلاغ شد

وی با بیان اینکه از سال 1372 تاکنون 520 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در آزمون دستیاری پذیرفته شده‌اند، اظهار داشت: این دانشکده موفقیت‌های بسیاری به دست آورده است. براساس نظام رتبه‌بندی شانگهای، رتبه دوم کشوری و رتبه بین 200 تا 300 جهانی را از آن خود کرده است. 25 ثبت اختراع و انتشار مقالات متعدد در مجلات معتبر علمی و پژوهشی داخلی و خارجی، از دیگر افتخارات این دانشکده است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به خدمات درمانی این دانشکده، تصریح کرد: این دانشکده با در اختیار داشتن 320 یونیت دندانپزشکی در کلینیک ویژه و بخش‌های مختلف، سالانه حدود 80 هزار بیمار را پذیرش و درمان می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حراجی در پایان اظهار داشت: راه‌اندازی دوره‌های فوق تخصصی و مرکز ترمیم ضایعات شکاف کام و لب در بیمارستان فرهیختگان، برنامه‌ریزی برای اجرای سایت جدید دانشکده و گسترش فضای فیزیکی تا رسیدن به استانداردهای مصوب وزارت بهداشت و حرکت به سوی ایجاد دانشکده دندانپزشکی دیجیتال، ازجمله برنامه‌های پیش روی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است.

انتهای پیام/

R1541/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه آزاد سلامت دهان و دندان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد سلامت دهان و دندان دانشگاه آزاد سلامت دهان و دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۱۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است