Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران با تاکید بر رتبه اول این دانشکده در بین دانشکده‌های دندانپزشکی کشور با استناد به رتبه بندی شانگهای، گفت: از انجمن آموزش دندانپزشکی در اروپا خواستیم دانشکده ما را از لحاظ علمی و سایر معیارها ارزیابی کنند؛ که آنها بعد از یک هفته استقرار در دانشکده و بدون هیچ‌گونه سوگیری دانشکده ما را دارای استانداردهای دانشکده‌های دندانپزشکی خوب اروپا دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر امیررضا رکن در نشست خبری که امروز در خصوص کسب رتبه برتر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران در رتبه بندی شانگهای و بازدید هیئت اروپایی از این دانشکده برگزار شد، با اشاره به اینکه دانشکده فوق به عنوان قدیمی‌ترین دانشکده دندانپزشکی در کشور، از سال ۱۳۰۹ در قالب مدرسه دندانسازی شروع به کار کرده و مدتی تحت نظر مدرسه طب (دانشکده‌پزشکی کنونی) فعالیت داشته است، گفت: از سال ۱۳۳۵ دانشکده پزشکی به عنوان یک دانشکده مستقل فعالیت خود را آغاز کرده است.

دکتر رکن با تاکید بر اینکه دارای مدرن ترین و بزرگترین دانشکده دندان پزشکی در کشور به لحاظ زیر بنا نیز هستیم، تشریح کرد: پردیس یک دانشکده با ۶ هزار متر زیر بنا در خیابان قدس، پردیس شماره ۲  در خیابان امیرآباد با ۲۲ هزار متر زیربنا، و پردیس شماره ۳ (بین الملل) با پنج هزار متر زیربنا، مجموعه فضای دانشگاهی این دانشکده را تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به رتبه ۱۵۱ تا ۲۰۰ این دانشکده در نظام رتبه بندی شانگهای، اضافه کرد: دانشکده‌های دندانپزشکی در دانشگاه‌های شهید بهشتی و آزاد اسلامی رتبه ۲۰۱ تا ۳۰۰ را کسب کردند.

 دکتر رکن افزود: در رتبه بندی‌های جهانی، معیارهایی از قبیل کیفیت آموزش، اعضای هیئت علمی، خروجی پژوهشی، کیفیت مقالات و میزان استنادات به آنها و سرانه عملکرد دانشکده در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز رتبه بین ۴۰۱ تا ۵۰۰ را بین تمام دانشگاه های دنیا در رتبه بندی تایمز کسب کرده است، اضافه کرد: از انجمن آموزش دندانپزشکی در اروپا درخواست کردیم دانشکده ما را به لحاظ علمی و سایر معیارها مورد ارزیابی قرار دهند که البته این وظیفه از سوی آنها به صورت داوطلبانه انجام شده و دارای هزینه ها و مراحل خاص خود است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: این هیات اروپایی یک هفته در دانشکده ما مستقر شدند و ما نیز اطلاعات دانشکده را در قالب یک کتابچه ۲۰۰ صفحه‌ای در اختیار آنها قرار دادیم. این در حالی است که استقرار آنها در دانشکده به منظور راستی آزمایی اطلاعات بود. و پس از این مدت‌ آنها دانشکده‌ی ما را دارای استانداردهای دانشکده‌های دندانپزشکی خوب اروپا ارزیابی کردند.

دکتر رکن در ادامه اظهار کرد:‌ یکی از اهداف ما در دولت دوم دکتر روحانی توجه ویژه به ارتقاء کیفیت دوره‌ی آموزشی دندانپزشکی عمومی (۶ ساله)  بود؛ به این دلیل که در دوره‌های قبلی پیشتر به دوره‌های تخصصی توجه کرده بودیم.

وی خاطر نشان کرد:‌ سال گذشته  ۳۵ نفر در آزمون رزیدنتی که بعد از پایان دوره عمومی دندانپزشکی برگزار می‌شود قبول شدم . این در حالی است که معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ نفر در این آزمون قبول می‌شوند و این نشانه ارتقاء کیفیت آموزش در دوره‌ی عمومی بوده است.

دکتر رکن با اشاره به این که این دانشکده در منطقه ۱۰ آمایش وزارت بهداشت و همراه با دانشکده‌های دندانپزشکی شاهد ، ارتش، شهید بهشتی، و آزاد در یک منطقه قرار دارد گفت:‌ از ۱۰ نفر برتر امتحان جامع علوم پایه نیز ۶ نفر از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران بودند.

وی همچنین درخشش دانشجویان این دانشکده در المپیادهای علمی ( کسب دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز و نیز تحصیل ۱۳ دانشجوی استعداد درخشان به صورت همزمان در رشته‌ی دندانپزشکی و رشته بهداشت دهان و دندان یاد آور شد و افزود: بعد از دوره عمومی آزمون برد تخصصی برگزار می‌شود که تمام چهل شرکت کننده این آزمون نیز قبولی صد در صدی داشتند.

فعالیت دانشکده در ۱۲ گروه آموزشی/ اضافه شدن گروه ایمپلت‌های دندانی در سال آینده

دکتر رکن  با بیان این که ۱۲ گروه آموزشی در شته‌های مختلف تخصصی فعالیت دارند و گروه ایمپلت‌های دندانی مصوب دانشگاه نیز در سال آینده شروع کار خواهند کرد گفت: همچنین ۱۰ رشته فلوشیب، ( توانمند سازی دوره تخصصی) در دانشکده فعالیت دارد.

وی برخی از امتیازهای این دانشکده را دارنده اولین و تنها  دارنده اتاق عمل سرپایی در بخش کودکان ، مرکز جراحی‌هیا پیشرفته، جمجمه ، فک و صورت، مرکز آموزش دیجیتال بن تیس تری سیستم دیجیتال اچ‌آی اف برشمرد و افزود: این دانشکده همچنین اولین و تنها دانشکده مجهز به سیستم داروخانه، سیستم استریلیزاسیون مرکزی ، و پژوهشکده و مرکز آزمایش رفرنس مواد است.  و مرکز رشد دندانپزشکی و مواد نیز دارای ۱۰ شرکت دانش بنیان بوده و تحت نظر این دانشکده عالیت می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر آن که بعد از ورود ایمپلنت‌ها در دندانپزشکی انقلاب نخست در این حوزه رخ داده و مفاهیم عوض شده اقلاب بعدی را نیز آموزش دیجیتال دن تیس تری دانست و گفت: دانشکده دارای بزرگترین آرشیو ضایعات پاتولوژیک دهان و فک در ایران است که از سال ۱۳۴۵ تاکنون گرد آوری شده و دارای ۱۳ هزار  نمونه است.

دکتر رکن سپس به برخی از آمار و ارقام اشاره کرد و گفت: ۱۶ دانشجوی فلوشیز، ۱۳ دانشجوی MDPHD ، ۲۷ دانشجوی PHD و ۱۱۲ دانشجوی تخصصی است. همچنین ۴۸۶ نفر دانشجوی دوره عمومی در پردیس امیرآباد و ۳۲۹ نفر در پردیس خانی آباد تحصیل می‌کنند که از این میان ۶۶ نفر آنها دانشجوی خارجی هستند .

به گزارش ایسنا، در کلینیک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ( کلینیک آموزشی) دانشجویان دندانپزشکی در نوبت صبح و در کلینیک تخصصی نیز اعضای هیات علمی دانشکده از ساعت ۳ و نیم  تا ۸ و نیم شب خدمات درمانی ارائه می‌دهند. که این خدمات دو سوم تعرفه خصوصی ارائه می‌شود و روزانه صد مراجعه کننده جدید به این کلنیک مراجعه می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۱۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز

به گزارش خبرنگار مهر، پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

در گزارش رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی سال ۲۰۲۴ از جمهوری اسلامی ایران تعداد ۰۰۰ دانشگاه حضور داشته اند که چهار دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

فهرست دانشگاه‌های ایران در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

ردیف رتبه در آسیا دانشگاه
۱ =۵۶ دانشگاه صنعتی شریف
۲ ۶۸ دانشگاه صنعتی امیر کبیر
۳ =۷۹ دانشگاه علم و صنعت ایران
۴ ۱۰۰ دانشگاه تهران
۵ ۱۱۸ دانشگاه صنعتی شیراز
۶ =۱۲۱ دانشگاه تبریز
۷ =۱۲۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران
۸ =۱۳۱ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۹ ۱۳۳ دانشگاه صنعتی اصفهان
۱۰ =۱۳۶ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
۱۱ ۱۴۳ دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۱۲ =۱۵۴ دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳ =۱۶۰ دانشگاه شیراز
۱۴ =۱۸۰ دانشگاه فردوسی مشهد
۱۵ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
۱۶ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کاشان
۱۷ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۱۸ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۱۹ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه کاشان
۲۰ ۲۰۱–۲۵۰ دانشگاه ارومیه
۲۱ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی بابل
۲۲ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
۲۳ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
۲۴ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی مازندران
۲۵ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قزوین
۲۶ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۲۷ ۲۵۱–۳۰۰ دانشگاه محقق اردبیلی
۲۸ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
۲۹ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی کردستان
۳۰ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی سهند
۳۱ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۲ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه صنعتی شاهرود
۳۳ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه اصفهان
۳۴ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه کردستان
۳۵ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
۳۶ ۳۰۱–۳۵۰ دانشگاه یزد
۳۷ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی گیلان
۳۸ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایلام
۳۹ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه خوارزمی
۴۰ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه رازی کرمانشاه
۴۱ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه سمنان
۴۲ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه گیلان
۴۳ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه مازندران
۴۴ ۳۵۱–۴۰۰ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی
۴۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی اراک
۴۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۴۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه بوعلی سینا همدان
۴۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه حکیم سبزواری
۴۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۵۰ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه لرستان
۵۱ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه خلیج فارس
۵۲ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی قم
۵۳ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهید باهنر کرمان
۵۴ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه شهرکرد
۵۵ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۵۶ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه مراغه
۵۷ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه صنعتی ارومیه
۵۸ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه یاسوج
۵۹ ۴۰۱–۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی زنجان
۶۰ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علامه طباطبایی
۶۱ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه الزهرا
۶۲ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه اراک
۶۳ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه ایلام
۶۴ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی سمنان
۶۵ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه شاهد
۶۶ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
۶۷ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه هرمزگان
۶۸ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه قم
۶۹ ۵۰۱–۶۰۰ دانشگاه زنجان
۷۰ ۶۰۱+ دانشگاه دامغان
۷۱ ۶۰۱+ دانشگاه پیام نور
۷۲ ۶۰۱+ دانشگاه بیرجند
۷۳ ۶۰۱+ دانشگاه سیستان و بلوچستان
۷۴ رتبه اعلام نشده یک دانشگاه غیرانتفاعی
۷۵ رتبه اعلام نشده دانشگاه صنعت نفت

براساس رتبه بندی تایمز در منطقه آسیا در سال ۲۰۲۴ دانشگاه شینهوا (Tsinghua) و دانشگاه پکن از چین برای پنجمین سال متوالی مقام های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

در مقایسه با چهار دانشگاه در سال گذشته، پنج دانشگاه چین در بین ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارند. دانشگاه ژجیانگ با صعود از رتبه دوازدهم به نهم وارد این گروه شده است. هنگ کنگ و سنگاپور هر کدام با دو دانشگاه، رتبه دوم را در بین ۱۰ دانشگاه برتر دارند.

فهرست ۱۰ دانشگاه برتر آسیا در نظام رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های کشورهای آسیایی ۲۰۲۴

رتبه در آسیا دانشگاه / کشور
۱ Tsinghua University/ چین
۲ دانشگاه پکن / چین
۳ دانشگاه ملی سنگاپور / سنگاپور
۴ دانشگاه فناوری نانیانگ / سنگاپور
۵ دانشگاه توکیو / ژاپن
۶ دانشگاه هنگ کنگ / هنگ کنگ
۷ دانشگاه شانگهای ژیائوتونگ/ چین
۸ دانشگاه فودان / چین
۹ Zhejiang University/ چین
۱۰ دانشگاه چینی هنگ کنگ / هنگ کنگ

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد.

ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

کد خبر 6093841 زهره بال

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز